QMS: Science, not miracles

QMS is een icoon van luxe cosmetica van medische kwaliteit. QMS staat voor klinisch bewezen, hoogwaardige huidverzorging met 97% huididentiek collageen. Dit bekroonde huidverzorgingssysteem is ontwikkeld door medische en schoonheidsexperts en richt zich op de oorzaken van huidveroudering, elimineert tekortkomingen en herstelt je huid in topconditie, ongeacht huidtype, huidskleur of geslacht. Hét recept voor succes; revolutionaire huidverzorgingsroutines gecombineerd met professionele ondersteuning en weldadige behandelingen.

BAANBREKENDE HUIDVERZORGING

De klinisch geteste QMS-formules brengen de krachtige actieve ingrediënten in, waar ze hydrateren en de stofwisseling van je huid activeren. De begeleidende verzorgende stoffen worden zo optimaal opgenomen, de beschermende barrière van de huid wordt gestabiliseerd en het huidoppervlak wordt gladgestreken. Als pioniers op het gebied van collageen heeft QMS dit principe sinds 1994 geperfectioneerd. 

VERZORGING ALS WELLNESS

Je huid verandert snel met QMS en kan haar prestatie effectief behouden met continu aangepaste verzorgingsroutines. Het is letterlijk een doktersrecept, zonder dat het complex is. Wij zorgen ervoor dat je dagelijkse huidverzorgingsroutine een plezierige, ontspannende wellness-ervaring is die je uiterlijk zichtbaar optimaliseert en die je op elk moment kunt doen. Precies zoals huidverzorging zou moeten zijn! 


Ontdek QMS bij Avance

 

QMS Active Glow SPF 15


Een licht getinte hydraterende dagcrème met SPF 15. Deze dagcrème is ontwikkeld met een speciale kleuradaptieve technologie voor een egale, gladde en stralende teint. Je kunt deze crème gebruiken in plaats van make-up.

 

Speciale formule met UV-filters en een exclusieve combinatie van vitamines om je huid het hele jaar door optimaal te beschermen.

 


 

QMS Active Exfoliant 7% Sensitive

 

Deze zachte peeling is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en problematische huid. Door de unieke samenstelling van fruitzuren en enzymen worden dode huidcellen opgelost en wordt de huid door een anti-irritatiecomplex gekalmeerd.

 

Regelmatig gebruik helpt de poriën te verfijnen en zorgt voor een stralende huid en egale teint.

 

QMS Day Collagen Serum 30 ml

 

Op basis van het innovatieve Neotec A15-complex zorgt dit effectieve collageenserum bij gebruik overdag voor een optimale vochtbalans en behoud van een gezonde beschermende huidbarrière. 

 

De combinatie van een revolutionaire formule met een krachtig collageen-hyaluronzuurcomplex en Matrixyl 3000 zorgt voor effectieve bescherming en een frisse, egale en jeugdige uitstraling.