Jane Iredale: make-up die je mooi maakt én verzorgt

De mooiste make-up is een gezonde huid. Daarom vormt Jane Iredale make-up een aanvulling op je dagelijkse huidverzorging. Deze make-up is niet alleen een verbetering van je traditionele make-up; het is een nieuwe technologie. Het is zo effectief dat plastisch chirurgen, dermatologen en huidspecialisten het aanbevelen. Wil je kennismaken met Jane Iredale, kom dan naar Avance om alles uit te proberen!

 

VIER IN ÉÉN

De gemicroniseerde basis van mineralen is geconcentreerd pigment. Jane Iredale gebruikt geen vulmiddelen, zoals talk. Door het geconcentreerde pigment is een minieme hoeveelheid make-up al genoeg om te dekken en doet het tegelijk dienst als fond de teint, poeder en concealer. Het geconcentreerd pigment beschermt ook tegen de zon, zonder dat hiervoor extra synthetische ingrediënten nodig zijn.

 

GEEN ALLERGIEËN

Allergieën en gevoeligheden zijn meestal het gevolg van substanties die huidirritatie veroorzaken. Reacties komen vooral voor bij een beschadigde huid door een verzwakt immuunsysteem, zonbeschadiging, chemische peelings, laserbehandeling etc. Substanties die gevoeligheden veroorzaken, zijn chemische bewaarmiddelen, chemische kleurstoffen (FD&C), parfum en alcohol. Stoffen die je niet terugvindt in Jane Iredale make-up.

 

PIGMENTMINERALEN

Jane Iredale pigmenten worden enkel vervaardigd uit gemicroniseerde mineralen. De poeders werken zo goed als natuurlijk uitziende make-up en/of camouflage, omdat het geconcentreerde pigment niet alleen kleur maskeert, maar ook in wisselwerking treedt met licht om een soft focus-effect te creëren. Een kleine hoeveelheid mineralen bedekt de meeste soorten roodheid, inclusief acné, acne rosacea en erytheem.

 


Jane Aredale, aangenaam

Oprichtster Jane Iredale bracht als eerste in de cosmeticabranche een volledige make-uplijn op basis van mineralen op de markt. Zij was ook de eerste die voordelen zag in een huidvriendelijke make-uplijn. Voor ze in 1994 haar cosmeticabedrijf opstartte, had Jane Iredale ervaring opgedaan in de film- en theaterwereld. Jane zag make-up altijd als essentieel onderdeel van het welzijn van de vrouw en wilde dit makkelijk te bereiken maken.

 

Jane maakte haar minerale foundations vier in één; foundation, concealer, zonbescherming en huidverzorging. Het succes in het bereiken van vrouwen van alle leeftijden en nationaliteiten, is gebaseerd op het geloof dat écht make-uptalent niet voortkomt uit het proberen een gelaat conform de laatste trends op te maken. Jane zet in op het benadrukken van de natuurlijke schoonheid van de vrouw. Hierdoor straalt ook haar persoonlijkheid.