Environ Skin Care: wetenschappelijke formules met peptiden en hoge concentraties vitamine A

 Environ Skin Care bevat ingrediënten waarvan het effect wetenschappelijk is bewezen. Therapeutisch correcte concentraties van vitamine A, antioxidanten, alfa hydroxyzuren (AHA's), adaptogenen en peptiden staan samen met zonbescherming garant voor een effectieve en reële oplossing voor elk huidtype en huidprobleem. De hightech Environ-formules zijn samengesteld op basis van de nieuwste ontwikkelingen in anti-verouderingsonderzoek. Daarom kiest Avance Schoonheidssalon in Moergestel (gem. Oisterwijk) voor Environ!

 

DR. DESMOND FERNANDES

Envrion is onwikkeld door de plastisch chirurg Dr. Desmond Fernandes. Sinds 20 jaar doet hij intensief onderzoek op het gebied van de huidfysiologie. Hij schreef geschiedenis door als eerste vitamine A in hoge effectieve doses te verwerken in verzorgingsproducten. De Environ-filosofie wordt in meer dan 50 landen onderschreven door schoonheidsspecialistes, plastisch chirurgen en dermatologen.

 

IONZYNE DF-APPARAAT

De combinatie van wetenschappelijk geavanceerde Environ-producten met het revolutionaire Ionzyme DF-apparaat leidt tot langdurige resultaten. Dit apparaat verhoogt de opname van vitaminen aanzienlijk. Wie snel resultaat wil, kan kiezen voor een kuur van korte maar intensieve behandelingen die focussen op een specifieke huidconditie, zoals fronslijnen, kraaienpootjes of bovenliplijnen.

 


Een leven lang een mooie huid? Kan!

Ontdek ook Environ Super Moisturiser+

Luxueuze hydratatie
Environ Super Moisturiser+ verbetert de natuurlijke hydratatie van je huid en beschermt tegen de kou. Gebruik dagelijks deze luxueuze, hydraterende crème en je huid voelt gladder, intens gevoed en zachter dan ooit aan.


Waardevolle ingrediënten

Pentavitin ondersteunt de waterbestendige barrière van de epidermis en hydrateert de huid gedurende 72 uur. Een 100% plantaardig ingrediënt, dat het gehalte aan ceramiden en hyaluronzuur verhoogt. Revidrate verhoogt de hydraterende factoren in de huid (NMF) en zorgt voor het evenwicht tussen water en lipiden in de huid. Bevat bovendien antioxidanten.