Environ Skin Care: wetenschappelijke formules met peptiden en hoge concentraties vitamine A

 Environ Skin Care bevat ingrediënten waarvan het effect wetenschappelijk is bewezen. Therapeutisch correcte concentraties van vitamine A, antioxidanten, alfa hydroxyzuren (AHA's), adaptogenen en peptiden staan samen met zonbescherming garant voor een effectieve en reële oplossing voor elk huidtype en huidprobleem. De hightech Environ-formules zijn samengesteld op basis van de nieuwste ontwikkelingen in anti-verouderingsonderzoek. Daarom kiezen wij voor Environ!

DR. DESMOND FERNANDES

Envrion is onwikkeld door de plastisch chirurg Dr. Desmond Fernandes. Sinds 20 jaar doet hij intensief onderzoek op het gebied van de huidfysiologie. Hij schreef geschiedenis door als eerste vitamine A in hoge effectieve doses te verwerken in verzorgingsproducten. De Environ-filosofie wordt in meer dan 50 landen onderschreven door schoonheidsspecialistes, plastisch chirurgen en dermatologen.

 

IONZYNE DF-APPARAAT

De combinatie van wetenschappelijk geavanceerde Environ-producten met het revolutionaire Ionzyme DF-apparaat leidt tot langdurige resultaten. Dit apparaat verhoogt de opname van vitaminen aanzienlijk. Wie snel resultaat wil, kan kiezen voor een kuur van korte maar intensieve behandelingen die focussen op een specifieke huidconditie, zoals fronslijnen, kraaienpootjes of bovenliplijnen.

 


ENVIRON Vita-Antioxidant Hydrating Oil Capsules

De Vita-Antioxidant Hydrating Oil Capsules van Environ leveren je huid een geconcentreerde hydratatieboost boordevol vitaminen. En met een rijke mix van retinol en antioxidanten helpen ze om je huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen. Ze verrijken de huid met oliën die zich van nature al op het huidoppervlak bevinden, zodat de huid er frisser en energieker uitziet en zijdezacht aanvoelt.

  • Retinol (vitamine A)
  • Ascorbyl Tetraisopalmitate (vitamine C)
  • Tocopheryl Acetate (vitamine E)
  • Dimethylmethoxy Chromanol (Lipochroman®)
  • Rosmarinus Officinalis Leaf Extract (rozemarijn)
  • Camellia Sinensis Leaf Extract (groene thee)
  • Beta-Sitosterol.

Environ 3D Synerge Filler Crème

WINNAAR!

Onlangs won Environ de Lifetime Achievement Award in Skincare en voor het vijfde jaar op rij is het merk verkozen tot ‘Top Medical Skin Care’. Sinds 2018 is Environ verkozen tot ‘Top Medical Skincare’ in de Aesthetic Everything Aesthetic and Cosmetic Medicine Awards.

 

Op 14 februari 2022 sleepte Environ Skin Care voor het vijfde jaar op rij de eervolle titel ‘Top Medical Skin Care’ in de wacht, waardoor de prijzenreeks nog verder uitgebreid wordt. De prestigieuze ‘Lifetime Achievement Award in Skin Care’ is een speciale erkenning voor het feit dat Environ door de jaren heen van alle bedrijven de meeste stemmen kreeg voor de categorie skin care tijdens de Aesthetic Everything Aesthetic and Cosmetic Medicine Awards.