Valmont: Zwitserse cosmetica op basis van innovatieve celtherapie

Valmont bestrijdt de tekenen des tijds. Al meer dan 25 jaar helpt Valmont de zichtbare tekenen van het ouder worden te bestrijden. Als erfgenaam van de traditionele Zwitserse geneeskunde haalt Valmont het beste uit de Zwitserse natuur en combineert dit met de laatste ontwikkelingen op het gebied van cellulaire cosmetica.

Valmont formuleert uiterst luxueuze anti-aging cosmetica met zichtbare resultaten en langdurige werkzaamheid. Valmont heeft zich omringd met de beste experts en een buitengewone verfijnde anti-aging productlijn gecreëerd om je natuurlijke schoonheid te behouden. Kom naar Avance en we vertellen je er alles over.

 

WAT IS CELLULAIRE COSMETICA?

Cosmetica op basis van celtherapie stimuleert het proces van celvernieuwing en zorgt voor regelmatige huidvernieuwing. Iedere 28 dagen vindt dit proces plaats en vertraagt het huidverouderingsproces. Juist door deze celtherapie onderscheidt Valmont zich.

De formules van de Valmont-producten zijn verrijkt met Zwitsers gletsjerwater, dat door de natuur wordt bewaakt. Dankzij het ideale mineraalgehalte bevordert het gletsjerwater de uitwisseling van weefsels, versterkt het de celstofwisseling en wordt het natuurlijke afweersysteem gestimuleerd.

 

HOE WERKT VALMONT?

Drievoudig DNA en RNA: anti-verouderende eigenschappen.

Natrium: houdt vocht vast, hydrateert en is een natuurlijke UV-filter en anti-oxydant.
Calcium: versterkt het membraam van de cel, stimuleert de celvernieuwing, versterkt het RNA en verlengt de werking van het DNA.
Magnesium: geeft energie.
Collageen: hydraterende, aanspannende, helende en liftende werking.
Peptides: staan bekend om hun anti-rimpelwerking.
Pure plantenextracten: zorgen voor de aanvullende verzorging.


Valmont producten & behandelingen

Ontdek Valmont
De weldaad van Valmont producten ervaar je – om te beginnen – het beste tijdens één van onze Valmont behandelingen, die wij volgens een specifiek ontwikkelde methode uitvoeren.


Valmont collageenvliesmasker

Je hebt bij Avance de keuze uit een diversiteit aan Valmont behandelingen; voor ieder huidtype is er een weldadig ritueel beschikbaar. Verbluffende resultaten tijdens je behandeling bereiken we door toepassing van het bekende en veelgeroemde Valmont collageenvliesmasker.