Permanente make-up: gedegen kennis, ruim 20 jaar ervaring én de juiste apparatuur

Wil je er altijd verzorgd uitzien, kies dan voor permanente make-up. Met permanente make-up brengen we pigment in, net onder de huid. Zo zetten we eyeliners boven of onder, verfraaien we wenkbrauwen (hairstroke-techniek) en accentueren we je lippen met lipliner of lipcontour. Ook full lips permanente make-up behoort tot de mogelijkheden. Permanente make-up is ideaal bij het sporten, zwemmen, in de sauna en als je gevoelige ogen hebt of slecht tegen cosmetica kunt. Wij zijn GGD-goedgekeurd en hebben ruim 20 jaar ervaring. Neem geen risico met je permanente make-up!

GEVOELIGE OGEN

Steeds meer vrouwen kiezen voor permanente make-up. Want met permanente make-up zie je er altijd verzorgd uit, wel 3 tot 5 jaar lang. Ideaal dus bij het sporten, zwemmen en in de sauna. Maar zeker ook als je gevoelige ogen hebt of slecht tegen cosmetica kunt.

 

KWALITEIT

Permanente make-up wint aan populariteit. Apparatuur en pigmenten worden steeds beter, waardoor ook hairstroke en full lips mogelijk zijn. Een goede opleiding en veel ervaring zijn cruciaal voor een goed resultaat! Kies dus voor ervaring en kwaliteit! Goedkoop is duurkoop.

 

ERVARING

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen; ervaring telt! Wij hebben ruim 20 jaar ervaring, werken ook voor andere salons, werken met hoogwaardige pigmenten en de beste apparatuur. Verder gebruiken we dunne naalden voor een zo nauwkeurig en strak mogelijk resultaat.

 

GGD-ERKEND

Goed om te weten; Avance beschikt over de benodigde GGD-vergunning voor het aanbrengen van permanente make-up. Dat geeft jou de garantie dat we weten waar we mee bezig zijn en dat het met de hygiëne goed zit. Elke twee jaar wordt dit gecontroleerd door de GGD.

 Onze werkwijze

 

We nemen de tijd

Bij Avance nemen we de tijd voor je. We luisteren goed naar je wensen en adviseren je over de mogelijkheden van permanente make-up voor jouw gezicht. Vooraf brengen we handmatig de lijnen aan, zodat je het permanente make-up resultaat alvast ziet.

 

Inclusief nabehandeling
Standaard werken wij met dunne permanente make up-naalden. Dat duurt iets langer, maar werkt veel nauwkeuriger en geeft een mooier en strakker resultaat. Een nabehandeling na circa 4 weken is bij de prijs inbegrepen.

 

Permanente-make.info

Wil je nog wat meer weten over de voordelen, het veilig aanbrengen en de (on)mogelijkheden van permanente make-up, kijk dan op ook even op www.permanente-makeup.info.

 

 


Handige documenten

Permanente make-up is een fantastische manier om er op elk moment van de dag goed uit te zien. Je kunt kiezen voor permanente make-up op je ogen, wenkbrauwen en lippen. Bij Avance vinden we het belangrijk dat je weet waar je aan begint, als je kiest voor permanente make-up. Hoe meer je weet, hoe beter. Daarom begint elke permanente make-up afspraak bij ons met een vrijblijvend intakegesprek. Daarin overhandigen we je onder meer onderstaande documenten. Lees ze maar vast even door.

 

Download
Wettelijke info permanente make-up
Lees meer over de risico's van cosmetische tatoeages en permanente make-up
20190102 Wettelijke info PMU - Avance.pd
Adobe Acrobat document 62.9 KB
Download
Nazorginstructies permanente make‐up
Lees meer over wat je moet weten en doen na je permanente make-up behandeling
20190102 Nazorg PMU - Avance.pdf
Adobe Acrobat document 30.0 KB