FITNESS VOOR JE HUID

LPG Lift 6
De LPG Lift 6 is hét antwoord op een verslapte huid. Lekker ontspannen, terwijl je gelaat mechanische gymnastiek ondergaat. Met een natuurlijk liftingseffect als resultaat! De innovatieve technologie van de LPG Lift 6 wordt gebruikt om de verslapte, vermoeide en verouderde huid van aangezicht en hals te behandelen.


DE BEHANDELING (60 MIN.)

  • Intake 
  • Uitgebreide reiniging 
  • Intensieve peeling 
  • LPG Lift 6 
  • Verstevigend masker 
  • Serum en dag- of nachtcrème

FREQUENTIE

Al na de eerste LPG Lift 6-behandeling voelt je gelaat steviger en jonger aan. Optimaal resultaat verkrijg je in kuurverband. Een kuur bestaat uit 10 behandelingen gedurende 5 weken.

 

ZET JE HUID AAN HET WERK

LPG Lift 6 stimuleert het bindweefsel, verhoogt de collageenproductie en verbetert de elasticiteit van je huid. De gepatenteerde kopjes van het LPG Lift 6-apparaat zorgen voor knijpbewegingen en daarmee voor een regelmatige en constante microstimulatie. Druk, ritme en snelheid blijven constant en zorgen voor een intensieve werking. De gestimuleerde huidcellen spelen een cruciale rol in het onderhoud van de huid. De aanmaak van collageen is nodig om rimpels te laten verdwijnen, poriën te verkleinen en de huid vernieuwde elasticiteit en een frisse uitstraling te geven. LPG Lift 6 is geschikt voor de veslapte, gerimpelde en geïnfiltreerde huid (o.a. couperose).

 

COMBINATIES

Wil je nóg meer resultaat, dan kun je LPG Lift 6 uitstekend combineren met andere behandelingen zoals microdermabrasie of DermaOxy. Alle behandelingen werken ontspannend en zijn uiterst weldadig.