Elemis: The #1 Luxury British Skincare Brand

 Wie wel eens een hapje eet of uitgaat in Londen of Dubai, zal ongetwijfeld kennis hebben gemaakt met Elemis; het #1 Britse luxemerk voor gezichts- en lichaamsverzorging. Elemis biedt een unieke formule, die is gebaseerd op een innovatieve mix van wetenschap met de chemie van de natuur. Elemis wordt zorgvuldig vervaardigd door een toegewijd team van ontdekkingsreizigers, wetenschappers en huidverzorgingsdeskundigen. En het is gewoon voor jou beschikbaar bij Avance!

 

Wetenschap

Het wetenschappelijke doel van Elemis is altijd geweest om huid- en lichaamsverzorging van de hoogste kwaliteit en werkzaamheid te bieden. Door superieure plantaardige en in het laboratorium vervaardigde ingrediënten zoals peptiden en anti-oxidanten samen te voegen, maakt Elemis unieke en weldadige klinisch bewezen formules. Elemis is toegewijd aan het leveren van producten die zichtbaar de huid vernieuwen en verbeteren, met opmerkelijke resultaten.

Natuur

Elemis is toegewijd om ons wereldwijde ecosysteem te onderzoeken en te ondersteunen. De plantaardige ingrediënten van Elemis zijn afkomstig uit alle hoeken van de wereld. Ze zijn geselecteerd om hun uniekheid, potentieel, dynamische eigenschappen en effectiviteit. Ze worden door de Elemis-wetenschappers vakkundig met de hand gemengd om revolutionaire, cutting-edge formules te produceren.


"We start with an IDEA, we create a VISION, we believe in our vision and we make it happen. We love to learn, to travel, to create, to share our knowledge and move FORWARD, never standing still."